Careers

Zelfstandig werkende kok
Location: Rozengracht
Description:

Of je nou met je vrienden komt, je eerste date hebt of gaat voor een familie uitje: met vijf
restaurants in Amsterdam kenmerkt Cannibale Royale zich als dé plek waar je terecht kunt voor
een ongedwongen avond. Sinds 2019 kun je bij Cannibale Royale aan de Rozengracht terecht
voor heerlijke steaks van de grill, (vega-)burgers, ribs en creatieve cocktails of een lekker biertje.
We hopen snel weer open te mogen en zijn daarvoor op zoek naar een zelfstandig werkend kok,
die samen met ons enthousiaste team onze gasten kan voorzien van een onvergetelijke avond.
Als zelfstandig werkend kok bij Cannibale Royale ben je verantwoordelijk voor diverse
werkzaamheden met betrekking tot de bereiding van onze signature Cannibale Royale
maaltijden. Ons motto bij Cannibale Royale? Knallen met een glimlach, maar altijd met behoud
van kwaliteit!

Wie ben jij?
● Je hebt relevante werkervaring;
● Je bent kwaliteitsgericht, vakdeskundig en innovatief;
● Je bent stressbestendig en hebt een echte ‘hands-on mentaliteit’’;
● Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving;
● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
● Je bent bekend met de HACCP-principes en bent in het bezit van een Sociale Hygiene Diploma.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
● Je bereidt onze signature gerechten waarbij de kwaliteit van Cannibale Royale altijd op en top gewaarborgd blijft;
● Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de MeP;
● Je ondersteunt de souschef en chef, waarbij je zelfstandig taken oppakt;
● Je houdt de hygiëne standaard altijd op peil volgens de richtlijnen van Cannibale Royale.

Wat bieden wij jou?
● Een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
● Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng en ruimte voor ontwikkeling;
● Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s;
● Een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Leuk om te horen! Stuur snel jouw CV en motivatiebrief naar
work@cannibaleroyale.nl of app naar +31623387102. Wie weet tot snel!

Secondary benefits:
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Lunchkorting
  • Personeelskorting
  • Budget voor professionele ontwikkeling
Location: Rozengracht
Salary:
Restaurant manager
Location: Cannibale Royale Lange Niezel
Description:

Of je nou met je vrienden komt, je eerste date hebt of gaat voor een familie uitje: met vijf restaurants in Amsterdam kenmerkt Cannibale Royale zich als dé plek waar je terecht kunt voor een ongedwongen avond. Sinds 2016 kun je bij Cannibale Royale op de Lange Niezel terecht voor heerlijke steaks van de grill, (vega-)burgers, ribs en creatieve cocktails of een lekker biertje. We hopen snel weer open te mogen en zijn daarvoor op zoek naar een ervaren manager die samen met ons enthousiaste team onze gasten weer kan verwelkomen.

Als manager bij Cannibale Royale ondersteun je onze bedrijfsleider in het aansturen van het personeel op de vloer. Jouw taak is om er voor te zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt en de gasten een zorgeloze avond beleven.

Wie ben jij?
Om je te mogen verwelkomen in ons team, breng jij in ieder geval het volgende ter tafel:

  • Gastheer of gastvrouw zijn zit in jouw bloed;
  • Je hebt een pro-actieve werkhouding;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en een echte teamspeler;
  • Je beschikt over een helicopterview maar hebt ook oog voor detail;
    * Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;*
  • En natuurlijk heb je net als je collega’s een passie voor de horeca!

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Assisteren in het coördineren van de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden van de bedienende brigade in het restaurant;
  • Je draagt zorg voor een hoogwaardige- en gastgerichte service en een optimale gastvrijheidsbeleving;
  • Samen met de bedrijfsleider bied jij ondersteuning bij inkoop van wijnen, dranken en overige restaurantbenodigdheden;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het maken van de roosters en planning van het bedienings- en keukenpersoneel;

Wat bieden wij jou?

  • Een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng en ruimte voor ontwikkeling;
  • Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s;
  • Een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij ook bereid dat extra stapje te zetten en denk je bij het lezen van deze vacature ‘Bring it on!’? Reageer dan nu en mail naar lisa@cannibaleroyale.nl!

Soort dienstverband: Fulltime

Werkschema:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Onregelmatige Werktijden/Waakdienst
  • Overwerk
  • Weekend
  • Werken op feestdagen

Ervaring:

  • Horeca: 1 jaar (Aanbevolen)

Thuiswerken:

  • Nee
Secondary benefits:
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Lunchkorting
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Personeelskorting
Location: Cannibale Royale Lange Niezel
Salary: In overeenstemming
Bedrijfsleider Horeca
Location: Lange Niezel
Description:

Of je nou met je vrienden komt, je eerste date hebt of gaat voor een familie uitje: met vijf restaurants in Amsterdam kenmerkt Cannibale Royale zich als dé plek waar je terecht kunt voor een ongedwongen avond. Sinds 2014 kun je bij Cannibale Royale terecht voor heerlijke steaks van de grill, (vega-)burgers, ribs en creatieve cocktails of een lekker biertje. We hopen snel weer open te mogen en zijn daarvoor op zoek naar ervaren bedrijfsleiders die samen met ons enthousiaste team onze gasten kunnen verwelkomen.

Als bedrijfsleider bij Cannibale Royale stuur je het personeel op zowel de vloer als de keuken aan. Je bent de schakel tussen de diverse afdelingen van het restaurant en zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Wie ben jij?
Om je te mogen verwelkomen in ons team, breng jij in ieder geval het volgende ter tafel:

  • Gastheer of gastvrouw zijn zit in jouw bloed;
  • Je hebt genoeg kennis van producten en op het gebied van personeelszaken;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en probleemoplossend vermogen;
  • Je bent flexibel en stressbestendig;
  • Je beschikt over een helicopterview maar hebt ook oog voor detail;
  • Je bent een echte teamspeler en neemt je verantwoordelijkheid;
  • En natuurlijk heb je net als je collega’s een passie voor de horeca!

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Coördineren van de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden van de bedienende brigade in het restaurant;
  • Open communicatie met de keukenbrigade om de werkzaamheden op elkaar af te stemmen;
  • Je draagt zorg voor een hoogwaardige- en gastgerichte service en een optimale gastvrijheidsbeleving;
  • Ondersteuning bieden bij inkoop van wijnen, dranken en overige restaurantbenodigdheden;
  • Verantwoordelijk voor het maken van de roosters en planning van het bedienings- en keukenpersoneel waarbij je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke bezetting;
  • Je stelt procedures en werkinstructies op binnen het eigen aandachtsgebied en ziet toe op de naleving hiervan.
  • Het begeleiden en aansturen van personeel op motiverende wijze en “lead by example”

Wat bieden wij jou?

  • Een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng en ruimte voor ontwikkeling;
  • Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s;
  • Een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij ook bereid dat extra stapje te zetten en denk je bij het lezen van deze vacature ‘Bring it on!’? Reageer dan nu!

Soort dienstverband: Fulltime

Werkschema:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Nachtdienst
  • Onregelmatige Werktijden/Waakdienst
  • Overwerk
  • Weekend
  • Werken op feestdagen

Ervaring:

  • Management: 1 jaar (Aanbevolen)

Thuiswerken:

  • Nee

Ben jij ook bereid dat extra stapje te zetten en denk je bij het lezen van deze vacature ‘Bring it on!’? Reageer dan nu en mail naar lisa@cannibaleroyale.nl!

Secondary benefits:
  • Flexibele werkuren
  • Vakantiegeld
  • Lunchkorting
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Personeelskorting
Location: Lange Niezel
Salary: In overeenstemming
Souschef
Location: Cannibale du Nord
Description:

Of je nou met je vrienden komt, je eerste date hebt of gaat voor een familie uitje: met vijf restaurants in Amsterdam kenmerkt Cannibale Royale zich als dé plek waar je terecht kunt voor een ongedwongen avond. Sinds 2017 verwelkomen we je bij Cannibale du Nord op het NDSM terrein voor heerlijke steaks van de grill, (vega-)burgers, ribs en creatieve cocktails of een lekker biertje. We hopen snel weer open te mogen en zijn daarvoor op zoek naar een sous-chef, die als rechterhand van de chef samen met ons enthousiaste team onze gasten kan voorzien van de lekkerste Cannibale Royale maaltijden.

Als sous-chef bewaak je kwaliteit van het werk in de keuken met je leven, coach je anderen en ben je commercieel ingesteld. Ons motto bij Cannibale Royale? Knallen met een glimlach, maar altijd met behoud van kwaliteit!

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent kwaliteitsgericht, vakdeskundig en innovatief;
  • Je bent stressbestendig en hebt een echte ‘hands-on mentaliteit’’;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • Je bent bekend met de HACCP-principes en bent in het bezit van een Sociale Hygiene Diploma

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Je bereid onze signature gerechten waarbij de kwaliteit van Cannibale Royale altijd op en top gewaarborgd blijft;
  • Je stuurt de MeP aan en voert deze deels mee uit;
  • Je begeleidt en coacht het keukenteam en neemt hierin het voortouw;
  • Je ontzorgt de chef waar nodig;
  • Je houdt de hygiëne standaard altijd op peil volgens de richtlijnen van Cannibale Royale;
  • Je zorgt voor het correct uitvoeren van bestellingen en zorgt hierbij dat de waste beperkt blijft.

Wat bieden wij jou?

  • Een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng en ruimte voor ontwikkeling;
  • Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s;
  • Een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij ook bereid dat extra stapje te zetten en denk je bij het lezen van deze vacature ‘Bring it on!’? Reageer dan nu!

Soort dienstverband: Fulltime

Secondary benefits:
  • Flexibele werkuren
  • Pensioen
  • Personeelskorting
Location: Cannibale du Nord
Salary:
Chef-kok
Location: Meerdere locaties
Description:

Chef-kok

Of je nou met je vrienden komt, je eerste date hebt of gaat voor een familie uitje: met vijf restaurants in Amsterdam kenmerkt Cannibale Royale zich als dé plek waar je terecht kunt voor een ongedwongen avond. Sinds 2014 verwelkomen we je bij ons allereerste Cannibale Royale restaurant op de Handboogstraat voor heerlijke steaks van de grill, (vega-)burgers, ribs en creatieve cocktails of een lekker biertje. We hopen snel weer open te mogen en zijn daarvoor op zoek naar chef-kok, die samen met ons enthousiaste team onze gasten kan voorzien van de lekkerste Cannibale Royale maaltijden.

 

Als chef-kok bewaak je kwaliteit van het werk in de keuken met je leven, geef je leiding aan ons keukenteam en zijn jouw bestellingen zo correct ingeschat dat de waste altijd beperkt blijft. Ons motto bij Cannibale Royale? Knallen met een glimlach, maar altijd met behoud van kwaliteit!

 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als chef-kok;
  • Je bent kwaliteitsgericht, vakdeskundig en innovatief;
  • Je bent stressbestendig en hebt een echte ‘hands-on mentaliteit’’;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • Je bent bekend met de HACCP-principes en bent in het bezit van een Sociale Hygiene Diploma

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Je bereidt onze signature gerechten waarbij de kwaliteit van Cannibale Royale altijd op en top gewaarborgd blijft;
  • Je stuurt het gehele keukenteam aan;
  • Je bent eindverantwoordelijke voor goede communicatie met de vloer, waarbij je rapporteert aan onze bedrijfsleider;
  • Je bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden en zorgt voor een beperkte waste door het correct inschatten en het maken van de juiste bestellingen;
  • Je bent eindverantwoordelijk voor het correct uitvoeren en aansturen van de MeP;
  • Je begeleidt en coacht het keukenteam en neemt hierin het voortouw;
  • Je houdt de hygiëne standaard altijd op peil volgens de richtlijnen van Cannibale Royale;
  • Je zorgt voor het correct uitvoeren van bestellingen en zorgt hierbij dat de waste beperkt blijft.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng en ruimte voor ontwikkeling;
  • Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s;
  • Een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd? Leuk om te horen! Stuur snel jouw CV en motivatiebrief naar work@cannibaleroyale.nl of app naar +31623387102. Wie weet tot snel!

Secondary benefits:

Flexibele werkuren
Vakantiegeld
Lunchkorting
Personeelskorting
Budget voor professionele ontwikkeling

Location: Meerdere locaties
Salary:
Supervisor
Location: Cannibale oost
Description:

Zit leidinggeven en aansturen in jouw bloed, maar heb je hier nog niet de kans voor gekregen?
Of ben je al leidinggevende en werkzaam in een andere sector, maar heb je er altijd al van
gedroomd de overstap naar de horeca te maken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Voor de nieuwste vestiging van Cannibale Royale genaamd Cannibale de L’est zijn wij op zoek
naar een supervisor die het bezorg- en keukenpersoneel op enthousiaste wijze gaat aansturen.
Je bent de schakel tussen de diverse afdelingen van het restaurant en zorgt ervoor dat het onze
gasten aan niets ontbreekt. Je bewaakt de kwaliteit van Cannibale Royale met je leven en pakt
elke uitdaging met beide handen aan.

Wie ben jij?
Als kers op de taart in ons team breng jij in ieder geval het volgende ter tafel:
• Je hebt een pro-actieve werkhouding;
• Je bent flexibel, stressbestendig en een echte teamspeler;
• Je beschikt over een helicopterview maar hebt ook oog voor detail;
• En natuurlijk heb je net als je collega’s een passie voor de horeca!

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
• Het coördineren van de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden van bezorg- en keukenmedewerkers in onze ‘Dark Kitchen’;
• Zorgen voor open communicatie met de keukenbrigade om de werkzaamheden op elkaar af te stemmen;
• Het begeleiden en aansturen van personeel op motiverende wijze;
• Het altijd op peil houden van de kwaliteitsstandaard volgens de richtlijnen van Cannibale Royale;
• Het maken van de roosters en planning van het bezorg- en keukenpersoneel.

Wat bieden wij jou?
• Een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
• Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng en ruimte voor ontwikkeling;
• Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s;
• Een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flinke personeelskorting en gratis kickbokslessen.

Geïnteresseerd? Leuk om te horen! Stuur snel jouw CV en motivatiebrief naar
work@cannibaleroyale.nl of app naar +31623387102. Wie weet tot snel!

Secondary benefits:

Flexibele werkuren
Vakantiegeld
Lunchkorting
Personeelskorting
Budget voor professionele ontwikkeling

Location: Cannibale oost
Salary:
Keukenmedewerker
Location: Cannibale du Nord
Description:

Of je nou met je vrienden komt, je eerste date hebt of gaat voor een familie uitje: met vijf
restaurants in Amsterdam kenmerkt Cannibale Royale zich als dé plek waar je terecht kunt voor
een ongedwongen avond.

Sinds 2017 verwelkomen we je bij Cannibale du Nord op het NDSM
terrein voor heerlijke steaks van de grill, (vega-)burgers, ribs en creatieve cocktails of een lekker
biertje. Ons terras is weer geopend en daarom zijn we op zoek naar keukenheld, die samen met
ons enthousiaste team onze gasten kan voorzien van een onvergetelijke avond.
Als keukenmedewerker bij Cannibale Royale ben je verantwoordelijk voor diverse
werkzaamheden met betrekking tot de bereiding van onze signature Cannibale Royale
maaltijden.

Ons motto bij Cannibale Royale? Knallen met een glimlach, maar altijd met behoud
van kwaliteit!

Wie ben jij?
● Je voelt je helemaal thuis in de keuken en bent kwaliteitsgericht;
● Je bent een teamplayer, stressbestendig en hebt een echte ‘hands-on mentaliteit’’;
● Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving;
● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
● Je bent bekend met de HACCP-principes en bent in het bezit van een Sociale Hygiene Diploma.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
● Je bereidt onze signature gerechten waarbij de kwaliteit van Cannibale Royale altijd op en top gewaarborgd blijft;
● Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van de MeP;
● Je ontzorgt de zelfstandig werkend kok, sous en chef, waarbij je zelfstandig taken oppakt;
● Je houdt de hygiëne standaard altijd op peil volgens de richtlijnen van Cannibale Royale.

Wat bieden wij jou?
● Een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
● Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng en ruimte voor ontwikkeling;
● Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s;
● Een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bokslessen en een flinke personeelskorting.

Geïnteresseerd? Reageer dan nu!
Stuur snel jouw CV en motivatiebrief naar work@cannibaleroyale.nl of app naar +31623387102. Wie weet tot snel!

Secondary benefits:

Flexibele werkuren
Vakantiegeld
Lunchkorting
Personeelskorting
Budget voor professionele ontwikkeling

Location: Cannibale du Nord
Salary:

We use cookies to offer you a better browsing experience, personalise content and to analyse our traffic. Read about how we use cookies in our privacy policy.