Homebrew Competition

Reserveer hier voor de finale dag

Homebrew Competition Extraordinaire – 2023

Wat een dag, wat een dag!

Met veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat de finale op 1 oktober 2023 een succes was!

Dit koppel; Marco en Nicole van brouwerij Kollegangers staken hun passie, hart en ziel in hun zelf gebrouwen bier; Mango nr. 5 en wonnen de finale!

Dit is wat zij zeggen:

“Welkom bij huisbrouwerij Kollergangers, een passieproject opgericht in

2019 door ons, Marco en Nicole, twee toegewijde bierliefhebbers met een gedeelde liefde voor de kunst van het brouwen.

We zijn altijd gefascineerd geweest door unieke dingen, dus toen kwamen we een thuisbrouwpakket tegen en we konden het niet laten! Onze huisbrouwerij schaalde op batches tot 35 liter en onze schuur is een geheim toevluchtsoord voor bierliefhebbers. Op zoek naar uitzonderlijke ambachtelijke brouwsels die creativiteit, kwaliteit en creativiteitten die innovatie belichamen.

Bij huisbrouwerij Kollergangers geloven we dat bier een kunstvorm is en elk glas vertelt een uniek verhaal. Geleid door deze filosofie, hebben wij onvermoeibaar onze vaardigheden en expertise aangescherpt om een ​​opmerkelijk resultaat te komen.

Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon nieuwsgierig;

Verken de wereld van het ambachtelijke brouwen, en proef met ons een smaakvolle reis die begint n de passie en toewijding die in elke slok Kollergangers bier zit.”

Kom zeker eens langs om deze Mango WIPA te ontdekken die in samenwerking met Two Chefs te vinden is in elke Cannibale Royale locatie.

Meer informatie over de volgende editie wordt bekend gemaakt in 2024.

Voor vragen kun je in de tussentijd contact opnemen via caroline@cannibaleroyale.nl.

Cheers!

Un bisou, Homebrew Team

We gebruiken cookies om je een betere browse-ervaring te bieden, inhoud te personaliseren en om ons verkeer te analyseren. Lees meer over hoe we cookies gebruiken in ons privacybeleid.