Cannibale Royale Cannibale Royale

Homebrew Competition

Cannibale Royale & Two Chefs Brewing present:
Homebrew Competition Extraordinaire!

Reserveer je tafel voor de Homebrew Competition via ons reserveringssysteem en selecteer DuNord en 29/8

Brouw jij thuis bier? In de schuur, op zolder, in de tuin of de keuken of in je badkamer? En verdient jouw bier een groter podium dan jouw directe vriendenkring en familie? Dat komt goed uit: het lekkerste restaurant van Amsterdam en omstreken en de meest eigenzinnige brouwers van de stad, hebben een heel goed plan om jou verder te helpen.

Als je je inschrijft voor onze competitie maak je kans om geselecteerd te worden om jouw bier aan het grote publiek te presenteren, op de finaledag in augustus in Cannibale Du Nord in Amsterdam. Publiek en een vakjury zullen je brouwsel proeven en beoordelen en je kunt tijdens deze dag alles over je bier aan iedereen vertellen.

De winnaar van de juryprijs zal zijn of haar bier in de brouwerij van Two Chefs Brewing laten brouwen en Cannibale Royale zal 2500 liter van jouw bier inkopen en in haar restaurants verkopen. Dat is pas een competition extraordinaire!

Schrijf je snel in en doe mee! Wie weet word jij geselecteerd en zien we je in augustus!
    We gebruiken cookies om je een betere browse-ervaring te bieden, inhoud te personaliseren en om ons verkeer te analyseren. Lees meer over hoe we cookies gebruiken in ons privacybeleid.